VALO ENSEMBLE


VALO ENSEMBLE ON IMPROVISAATIORYHMÄ

Syksyn 2022 ja kevään 2023 omistamme improvisaatiolle, joka on meistä jokaisen suuri rakkaus. Panostamme musiikilliseen improvisaatioon ja pidempiin tekniikoihin, joita pääset seuraamaan syksyn 2022 klubeilla ja kevään 2023 esitysilloissa.

VALO ENSEMBLE ON TEATTERIRYHMÄ

Valon näyttelijät ovat freelance-näyttelijöitä ja muusikoita, mutta myös Teatteri Sturen talon näyttelijöitä ja heitä tapaa Teatteri Sturella niin keikoilla, esityksissä, kuin näytelmissäkin.

ME

Heikki Slåen on helsinkiläinen näyttelijä, ohjaaja ja esiintyjä.

Johanna Ruonala on helsinkiläinen freelance-näyttelijä, joka vakuuttaa niin teatterissa, kun kameran edessä puolella monipuolisissa rooleissaan.

Mia Kavasto on helsinkiläinen kirjoittaja, ohjaaja, esiintyjä ja Teatteri Sturen primusmoottori ja kahden teatterikoulun rehtori.

Tiina Heikkinen on helsinkiläistynyt muusikko, esiintyjä ja musiikkipedagogi joka julkaisee musiikkia artistinimellään Tiina Hei.

Sampo Lepistö on helsinkiläistynyt musiikkiteatteri-intoilija, tuleva journalisti ja melko mukava kaveri muutenkin!

Jarkko Mikkola on teatteri-ilmaisun ohjaaja ja soveltavan teatterin ammattilainen, jonka mielikuvitus ja loppumattomat visiot päihittävät elokuvan, kuin elokuvan.

Suvi Koivusalo on helsinkiläinen näyttelijä, juontaja ja toimittaja.

Irina Karosjoki on helsinkiläistynyt näyttelijä, joka on vaikuttanut VALO Ensemblessa aivan sen perustamisesta alkaen.

Erla Pulli on helsinkiläinen muusikko, musiikin maisteri ja improvisaattori, joka vaikuttaa myös yhtyeessään Solisee. Erla vaikuttaa helmikuuhun asti VALOn Brasilia-vahvistuksena.